Skip to content

Därför rekommenderar Tonya Inflammation Lab

Tonya har valt Team Work. Lär känna henne lite mer och läs varför hon rekommenderar Inflammation Lab™.

Jag tror att min bakgrund i klinisk forskning är anledningen att jag valde just Inflammation Lab™

Om mig

Jag är en superpositiv person som alltid försöker se ljusglimten i alla situationer. Ursprungligen är jag från New Orleans i USA men jag bor i Sverige sedan 16 år med min man och mina två fantastiska döttrar. Numera jobbar jag inom sälj och marknadsföring men egentligen är jag psykolog och jag jobbade tidigare inom klinisk forskning i många år. Min hälsofilosofi är att jag äter bra varierad mat och att jag tränar regelbundet.

Därför valde jag att äta kosttillskott

När jag var yngre så tävlade jag i sprint och som ung vuxen dansade jag professionellt. Nyligen så bestämde jag mig för att ge mig själv en ny utmaning genom att springa maraton. Jag var lite orolig att jag skulle få problem med muskler och leder eftersom det är en helt ny träningsform för mig.

Förutom att jag gillar Inflammation Labs filosofi så attraherades jag av att de är så forskningsfokuserade när de tar fram sina produkter.

Därför valde jag Inflammation Lab

Jag letade efter gurkmeja och en bra omega 3 och jag kände att Team Work™ passade mig perfekt. En dagsportion med fantastisk gurkmeja, omega 3, vitaminer, mineraler och en massa nyttiga örter kändes helt rätt. Den innehåller allt som jag vill addera till min kost. Jag tror att min bakgrund i klinisk forskning är anledningen att jag valde just Inflammation Lab™. Förutom att jag gillar Inflammation Labs filosofi så attraherades jag av att de är så forskningsfokuserade när de tar fram sina produkter och att deras fokus är att hitta de ingredienser som har bäst biotillgänglighet.

Därför rekommenderar jag Inflammation Lab

Förutom att jag slutförde mitt första maraton utan smärta eller skador så började jag löpträna igen 4 dagar senare. Dessutom känner jag mig friskare och har mer energi både på jobbet och hemma. Jag rekommenderar Inflammation Lab och deras Team Work till alla. Det är ett fantastiskt kosttillskott som verkligen fungerar för mig.

 

Scroll To Top