inflammation-logo-mail

Vi är ett svenskt företag med ett internationellt team som omfattar allt från hälsonördar till experter inom forskning och utveckling. Alla råvaror vi köper är av högsta kvalitet och biotillgänglighet och kommer från hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm.

Vår bakgrund

Vi letade efter en kosttillskottstillverkare som hade ett holistiskt tänk för att hjälpa sina kunder till bättre långsiktig hälsa men tyckte inte att vi hittade någon med tillräckligt bra råvaror. Därför bestämde vi oss för att göra något åt saken! Vi bestämde oss för att skapa en rad kosttillskott som håller vad de lovar. Vi ville också fokusera på att hjälpa våra kunder att förbättra sin livsstil eftersom vår livsstil spelar en stor roll i vilka sjukdomar vi utvecklar. Så vi tittade över hela världen för att hitta de bästa ingredienserna för våra kosttillskott. Vi ville se till att de är av högsta kvalitet för maximal effekt. Därför innehåller våra produkter bara naturliga, veganska, icke-GMO-ingredienser med mycket hög biotillgänglighet. Vi har också försäkrat oss om att vår produktion är världsklass och att varje gång våra kosttillskott produceras så blir de testade både internt och av ett självständigt laboratorium.

about-infla

Korrekt näring är nyckeln till bättre hälsa och balans

Det är därför som varje enskild ingrediens i våra produkter har en avsikt. Din hälsa är vår prioritet. Vi vill säkerställa att du kan kombinera hälsosam kost med kosttillskott som innehåller näring som inte alltid är möjlig att få via maten.

Våra leverantörer är lika viktiga som våra kunder

För att du ska få de bästa ingredienserna, måste vi veta var de kommer ifrån. Därför jobbar vi med företag som bryr sig om sin försörjningskedja lika mycket som vi gör.

Skräddarsydda recept direkt till dig

Våra experter har mer än 25 års erfarenhet och djup kunskap om kosttillskott. Din hälsa var vår inspiration när vi tagit fram de bästa produkterna vi kunde komma på med de mest kvalitativa ingredienserna som går att hitta på marknaden.

Ett hälsosammare liv med naturliga produkter

Naturen erbjuder dig allt du behöver för ett hälsosammare liv. Örter, blommor, rötter och antioxidanter är några exempel. Därför har vi bara valt ingredienser som kommer att fungera med din kropps egna funktioner. Vi är committade att göra produkter av högsta kvalitet som ger dig maximal effekt. Din hälsa är vår prioritet!

Anna Engman
Grundare

anna-founder