Skip to content
inflammation-logo-mail

Vi är ett internationellt team som brinner för hälsa och välmående. Vårt fokus är att ge dig högkvalitativa och innovativa produkter som innehåller höga doser av ingredienser som du behöver med så få tillsatser som möjligt. Vi vill att du ska känna skillnaden och att du ska bli en nöjd Inflammation Lab-ambassadör! 

Vår bakgrund

Innan vi startade Inflammation Lab letade vi efter ett företag som hade ett holistiskt tänk för att hjälpa sina kunder till bättre långsiktig hälsa. Vi tyckte inte att vi hittade produkter med tillräckligt bra råvaror. Därför bestämde vi oss för att göra något åt saken!

Vi bestämde oss för att skapa en rad kosttillskott som håller vad de lovar. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder att förbättra sin livsstil eftersom den påverkar vår hälsa mer än vad många tror. Vi sökte över hela världen för att hitta de bästa ingredienserna för våra produkter. Vi ser till att de är av högsta kvalitet för maximal effekt. Därför innehåller våra produkter naturliga, veganska, icke-GMO-ingredienser med mycket hög biotillgänglighet. Vi har också försäkrat oss om att vår produktion är världsklass och att varje gång våra kosttillskott produceras blir de testade både internt och av ett självständigt laboratorium.

about-infla

Korrekt näring är nyckeln till bättre hälsa och balans

Det är därför som varje enskild ingrediens i våra produkter har en avsikt. Din hälsa är vår prioritet. Vi vill säkerställa att du kan kombinera hälsosam kost med kosttillskott som innehåller näring som inte alltid är möjlig att få via maten.

Våra leverantörer är lika viktiga som våra kunder

För att du ska få de bästa ingredienserna, måste vi veta var de kommer ifrån. Därför jobbar vi med företag som bryr sig om sin försörjningskedja lika mycket som vi gör.

Skräddarsydda recept direkt till dig

Våra experter har mer än 25 års erfarenhet och djup kunskap om kosttillskott. Din hälsa var vår inspiration när vi tagit fram de bästa produkterna vi kunde komma på med de mest kvalitativa ingredienserna som går att hitta på marknaden.

Ett hälsosammare liv med långsiktiga produkter

Hållbarhet och långsiktighet är viktigt. Både för naturen och för oss själva. Jag tror på att ta fram produkter som är så bra att de inte blir stående på din hylla, på att du ska märka skillnaden i ditt välmående och skapa hälsosamma vanor som du vill bibehålla. Vår energi, vår skönhet och vårt välmående kommer inifrån och vårt löfte till dig är att vi gör allt vi kan för att maxa din hälsa!

Din hälsa är vår prioritet!

Anna Engman
Grundare

anna-founder
Scroll To Top